Beckroth.se
Tatueringar

ETT TV-SPEL

januari 19, 2016 10:25 by Admin
Det är inte lika vanligt att tatuera in ett företag eller dess produkter på sin kropp i jämförelse med fotbollslag men det är ganska vanligt. De exemplen som jag har sätt handlar oftast om figurer som finns i TV-spel. När jag båtluffade i Thailand för några år sedan träffade jag en tjej som hade tatuerat in Nintendos 8-bits handkontroll på ryggen. Tatueringen var i full storlek och den var bra gjord. Om det var snyggt eller inte är väldigt personligt men personligen så hade jag inte valt den tatueringen. Däremot har jag träffat människor som har väldigt snygga tatueringar föreställande Mario och dess figurer. Dessa figurer är väldigt gulliga och passar mycket bra som tatueringar. För en person som spelar mycket tv-spel så är självklart en tatuering från den världen helt naturligt och jag skulle själv inte vara främmande att ha en Link eller Zelda-tatuering någonstans på min kropp.

Just nu värderat 3.1 av 104 människor

  • Currently 3,057691/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar:
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS
Kommentarer är stängt